Supă de morcovi cu rozmarin
Pentru patru porții de supă de morcovi și rozmarin avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 400 g morcovi (galbeni)
- 1/2 ceapă
- 1 crenguță de rozmarin
- 1 lingură de coajă de portocală bio rasă
- 1 lingură de ulei de floarea soarelui
- Sare si piper
Mod de preparare supă de morcovi cu rozmarin:
- Curățați și tocați ceapa. Curățați și radeți morcovii. Tocați rozmarinul.
- Încălziți uleiul într-o cratiță. Se călește ceapa puțin, apoi se adaugă morcovii rași și rozmarinul. Se lasă la fiert timp de 5 minute, amestecând. Se toarnă 1 litru de apă, se acoperă și se fierbe timp de 15 min. Se adaugă sare și piper, după gust.
- Se toarnă supa în boluri, se presară cu coajă de portocală și se servește.
Sursa: santemagazine.fr
Citește și: Moringa, copacul vieții