Ingrediente: 4 bucăți de cotlet de porc dezosate, de aproximativ 1,5 cm grosime, 2 linguri
Categorie: Branché Culinar
Pentru a savura o porție delicioasă de creveți cu usturoi și broccoli am avea nevoie
Supa de orz aduce numeroase beneficii pentru organism: fibre solubile, vitamine din grupa B (B1,
Vinul de afine are proprietăți antidiareice, antiseptice, bactericide, fiind un dizolvant al acidului uric. Este
Ingrediente bibilică cu ananas (4 porții) 4 bucăți de piept de bibilică, 150 g fiecare
Ingrediente file de ton cu sos de susan și ghimbir: 200 g file de ton,
Măceșele sunt cunoscute pentru efectul lor de stimularea imunității, fiind ideale pentru sezonul rece! După
Ingrediente salată cu năut și linte: 400 g de năut, clătit, scurs, 70 g quinoa
Ingrediente paste cu legume de toamnă 125 g dovlecel, 1/2 vinete, 100 g fenicul, 25
Ardei umpluți cu brânză de capră este o rețetă simplă și rapidă plină de vitamina
Ingrediente Brioșe cu nuci și afine sălbatice: 75 g făină 125 g fulgi de ovăz
Pui cu nuci, alune, cartof dulce și măr Ingrediente 2-3 bucăți de varză de Bruxelles
Pentru patru porții de supă de morcovi și rozmarin avem nevoie de următoarele ingrediente: 400
Ingrediente pentru 4 porții somon în crustă de chia: 4 bucăți de somon de câte
Salata asiatica de creveti este o bună alegere. Creveții au un aport caloric scăzut (94
Hrișca este un aliment fără gluten, fiind recomandată celiacilor, dar și persoanelor care au probleme
Lintea se numără printre cele mai valoroase leguminoase din punct de vedere nutrițional. Mai mult,
Pentru tarta de morcovi fierbeți 500g de morcovi într-o cratiță cu apă și puțină sare
Ingrediente Pulpe de pui de casă cu sos de ciuperci 750 g pulpe de pui
Pentru iubitorii de fructe de mare vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă: Ingrediente: 500
Avocado, pe lângă faptul că este delicios, conține un nivel nutrițional ridicat, fiind bogat în
Ingrediente Cotlet de porc la grătar și piersici Sos de usturoi: ½ cană de mujdei,
Ingrediente: 500 g creveți mari curățați, 3 linguri de ulei de măsline, 1 bulb mare
Pentru a prepara o reginetă de castane spectaculoasă avem nevoie de următoarele ingrediente (4 porții):
Pentru a realiza un pandișpan cu vișine avem nevoie de următoarele ingrediente: 8 ouă, 8
Orezul este un aliment sănătos și, alături de cartofi, reprezintă un element de bază în
Broccoli este o legumă bogată în substanțe nutritive, conține vitaminele A, C, E, aminoacizi, zinc
Fulgi de ovaz – un aliment complet, cu proteine și minerale (magneziu, zinc, fier și
Salata de citrice este propunerea noastră pentru această perioadă când auzim vorbindu-se peste tot de
Condimentele dulci, amare, iuți sau chiar picante, aduc o notă plină de gust și culoare
Bruschete cu roşii şi usturoi este una dintre acele reţete pe care o faci în
Ingrediente Somon marinat la cuptor: 1 linguriță usturoi tocat, 1/2 linguriță ghimbir tocat, 1 lingură
Ingrediente Carne de vită halal, sotată cu prune uscate și coriandru: 600 g carne de
Ingrediente: 1 file de porc (800 g), 1 ceapă, 2 linguri de ulei de măsline,
Ingrediente Tocinei cu dovlecei şi cartofi: 1-2 dovlecei, 1 cartof mediu, 2 ceapă verde, 1
Ingrediente cordon bleu: două bucăţi mari de piept de pui (care se vor tăia fiecare
Ingrediente Budinca de chia: semințe de chia – 3 linguri, lapte de vacă sau lapte
Ingrediente Plăcintă însiropată: un pachet foi de placintă, 200g unt, 4 căni zahăr, 8 căni
Ingrediente Friptură de porc grecească: un kilogram și jumatate de pulpă de porc, sare și
Mazăre bătută, o rețetă mereu la îndemână, mai ales în perioada postului. Mazăre, ceapă, fasole,
Ingrediente Ciorbă de peşte acrită cu zeamă de varză: un kg de peşte, o ceapă,
Ingrediente Vinete umplute cu carne tocată: două vinete, 450 grame de carne tocată de porc,
Ingrediente pentru Iepure în vin roşu: 1 iepure tăiat în bucăți, 2 morcovi, 2 cepe
Ingrediente Banana bread: 2 banane coapte, 2 căni faină de migdale, 2 ouă, 1/3 cană
Ingrediente Pulpă de porc glazurată: jumătate de pulpă de porc (cu şorici şi os )
Dacă îţi doreşti să găteşti ceva repede, îţi recomandăm să încerci o salată de morcovi
Ingrediente Doradă cu măsline şi legume: 2 bucăţi de doradă, 1/2 ardei gras roşu, 1/2
Ingrediente antricot de vită la cuptor: 1 kg antricot de vită, dezosat, 1 lămâie, 1
Ingrediente pui cu bere: 450g piept de pui, 170ml de bere blondă (>8° alcool), 10g
Ingrediente tartă cu prune: 500 g de prune, 2 ouă, 150 ml lapte, 10 g
Ingrediente somon cu legume Pentru somon cu legume avem nevoie de următoarele ingrediente: 200g de
Pentru friptură din pulpă de vită la cuptor avem nevoie de următoarele ingrediente: pulpă de
Ingrediente Pui vânătoresc: un pui (1,5 kg), 60 g făină, o ceapă, un morcov, doi
Ingrediente tăieţei chinezeşti: 1 ardei gras, 2-3 roşii, 2-3 cartofi, 3-4 cepe, tofu, sos de
Ingrediente socca la cuptor: 250 g de făină de năut, 500 ml de apă, 3-4
Ingrediente spaghetti bolognese: 250 gr spaghetti, 500 gr carne tocată de vită, 400 gr
Ingrediente peşte file cu roşii cherry 1-2 linguri de ulei, 2 căței de usturoi, 500
Toţi am auzit de ciorba de burtă şi mai puţini de “Burtă ca la Lyon”.
Ingredinete gâscă umplută cu varză: o gâscă de 2-3 kg, 2 kg de varză, 2
Ingrediente pentru zacuscă cu ciuperci: 8 bucăţi de ardei gras, 600g de ciuperci (pot fi
Pentru 4 porţii de peşte în stil mexicam avem nevoie de următoarele ingrediente: 4 bucăţi
Coaste de porc la cuptor. Ingrediente: 1,5 kg de coaste de porc , 2 linguri
Pentru a face friptura Rosand avem nevoie de următoarele ingerdiente: 750 g de pulpă de
Ingrediente pulpă de miel cu plante aromatice: o pulpă de miel de aproximativ 2 kg,
Ingrediente blanchetă din peşte: 600 g de somon, ştiucă sau păstrăv (pot fi şi două
Tartă cu fructe de pădure – Ingrediente: un blat de casă pentru tartă, o cutie
Vara este sezonul legumelor şi fructelor. Astfel, avem la dispoziţie o multitudine de soluţii pentru
Ingrediente tartă de mere cu caramel Pentru blat: 150 g făină, 200 g unt, 1
Doreşti să-ţi prepare singur un muşchiuleţ de porc? Iată o reţetă simplă: Ingrediente muşchiuleţ de
Ingrediente 675 g de pulpe superioare de pui dezosate, curăţate de piele şi tăiate fâşii,
Vă prezentăm o reţetă rapidă şi uşor de făcut: negresă de post. În cinci minute
Pentru zilele de post vă recomandăm următoarea reţetă: Ingrediente 1/2 kg de ciuperci, 1 legătură
Ingrediente pentru borş de linte: 300 g linte, 1 morcov, 1/2 ardei gras-gogoşar sau zarzavat
Ingrediente friptură din pulpă de vită: pulpă de vită, de preferabil mânzat, ulei, vin alb,
Somon confit cu piure de pere, salată de microplante cu vinegretă de zmeură și cruton
Îngheţată de iaurt cu piersici Ingrediente: 280 g piersici, 60 g iaurt mai gras, 2
Pentru a obţine vinete în bulion avem nevoie de: 3 kg de vinete, 1 kg
Ingrediente: 2 dovlecei mici, o ceapă verde, 120 gr caş, 150 gr caşcaval, 1/2 legatură
Pentru tarta cu brânză, nuci şi spanac avem nevoie de ingredientele: aluat pentru tartă, un
Busuiocul este o sursă de ulei esenţial care poate fi folosit în diferite mâncăruri.
Ingrediente: 4 tortila de grâu, 2 morcovi, un dovlecel mic, 2 roşii, 1/2 ceapă, 4
Ingrediente crème brûlée: 2 căni de smântână dulce, 8 gălbenuşuri, 1/3 cană de zahăr, 1
Iată paşii de urmat pentru a obţine papanaşi cu smântână delicioşi: Ingrediente 600 g brânză
Chiar dacă sună spectaculos, caracatiţă la grătar, nu este deloc o reţetă dificilă. Ingerdiente 500
Ingrediente : 200 g de ciocolată neagră, 200 ml friscă lichidă, 200 g căpşuni, zahăr
Ingrediente Brioşe cu dovleac: 200 g faină, 200 g dovleac crud, 150 g zahăr, 100
Diana Porumb, nutriţionist Ingrediente Salată cu pui și quinoa: piept de pui sau de curcan,
Ingrediente friptură de vită cu sparanghel: 1,5 kilograme de carne de vită, 800 grame de
Ingrediente Paella cu fructe de mare: 450 g fructe de mare (calamar, midii, creveţi), 200
Ingrediente Spumă de căpșuni: 2 albușuri proaspete, 120 de grame de zahăr, 250 de grame
Crap la grătar? Nimic mai simplu! Avem nevoie de: 1 kg de fileuri de crap,
Ingrediente: 1 kg de urzici, ulei, 2 linguri de făină, 2-3 căţei de usturoi, leuştean,
Pentru a obţine o salată bănăţeană de păpădie avem nevoie de următoarele ingredinete: 1 kg
Dacă tot este sezonul lor, haideţi să facem câteva clătite cu fructe de pădure şi
Ingrediente pentru două porţii: 4 bucăţi de hering, o lingură de unt, o linguriţă de
Coacăzele sunt prelucrate sub formă de siropuri, jeleuri, dulceaţă, peltea, marmeladă, compoturi şi lichior. În