Supă de morcovi cu rozmarin

Supă de morcovi cu rozmarin

Pentru patru porții de supă de morcovi și rozmarin avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 400 g morcovi (galbeni)
  • 1/2 ceapă
  • 1 crenguță de rozmarin
  • 1 lingură de coajă de portocală bio rasă
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui
  • Sare si piper

Mod de preparare supă de morcovi cu rozmarin:

  • Curățați și tocați ceapa. Curățați și radeți morcovii. Tocați rozmarinul.
  • Încălziți uleiul într-o cratiță. Se călește ceapa puțin, apoi se adaugă morcovii rași și rozmarinul. Se lasă la fiert timp de 5 minute, amestecând. Se toarnă 1 litru de apă, se acoperă și se fierbe timp de 15 min. Se adaugă sare și piper, după gust.
  • Se toarnă supa în boluri, se presară cu coajă de portocală și se servește.

Sursa: santemagazine.fr

Citește și: Moringa, copacul vieții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *