Dispozitivele Lyapko, beneficii pentru sănătate

Dispozitivele Lyapko, beneficii pentru sănătate

“Sunt cu adevărat sănătoși doar oamenii care prioritizează prevenirea bolii și întărirea imunității.” – savantul rus I. P. Pavlov

Cu toții ne dorim un corp sănătos. Din păcate însă, odată cu trecerea timpului, fiecare organism arată semne de îmbătrânire, devine mai vulnerabil în fața bolilor, iar rezistența generală, de odinioară nu mai este aceeași. Totodată, medicina modernă avansează și tot mai multe boli care erau fatale sau treceau cu sechele grave, astăzi sunt vindecabile.

Un exemplu potrivit de eficiență în aplicare sunt și dispozitivele Lyapko, din Ucraina, care sunt folosite de peste 15 ani în circa 57 de țări (dintre care Rusia, Austria, SUA, Canada, Elveția, Austria, Germania, Anglia, Polonia etc.), inclusiv și în România (livrate prin servicii de curierat).

Printre efectele terapeutice ale dispozitivelor medicale Lyapko se numără:

  • acțiunea antalgică, spasmolitică, antiinflamatoare și imunomodulatoare, normalizarea activității sistemului nervos, a aparatelor respiratorii, cardio-vascular şi urogenital, a tractului digestiv
  • restabilirea şi sporirea capacitățiide muncă etc. – obținute prin mecano-reflexoterapie și iono-foreză.

Stimulând (prin presare, ionoforeză și acupunctură fără penetrarea pielii) punctele biologic active de pe corpul uman (meridianele energetice) sau mai cu seamă – „punctele de asentiment”, dispozitivele Lyapko acţionează asupra întregului sistem energetic. Astfel, este echilibrată activitatea organelor interne odată cu trezirea „doctorului intern”.

Aceste dispozitive îmbunătățesc starea sănătății și nu elimină doar simptomele bolii, motiv pentru care, peste 5 milioane de persoane, zilnic, le utilizează deoarece:

• îmbunătățesc  circulația sanguină și limfatică (fapt pentru care se utilizează de către maseuri la etapa premărgătoare masajului propriu-zis)

• revigorează și energizează întregul organism

• previn apariția și asigură tratamentul maladiilor coloanei vertebrale

• stimulează recuperarea postoperatorie

• potențează efectele tratamentelor medicale

• reduc durerile articulare, osteoartritele, artritele

• diminuează durerile de spate, sciatice, tensiunile și stresul

• înlătură durerile cervicale, neuropatiile, migrenele

• îmbunătățesc lucrul sistemului nervos, al tractului digestiv și a aparatului respirator (restabilirea după orice infecție virală, inclusiv coronovirus)

• diminuiază atrofiile musculare.

Orice dispozitiv Lyapko poate fi folosit individual, de către toți membrii familiei, copii, tineri sau persoane în etate sau la prestarea serviciilor terapeutice în cadrul centrelor medicale etc. Datorită instrucțiilor de utilizare, ce cuprind maladiile și metodele de acțiune asupra zonelor specifice de pe corp, sunt ușor de aplicat de la un caz la altul.

Pentru a vă ajuta la alegerea optimă a dispozitivului, precum și a metodei de tratament, așteptăm apelul dumneavoastră la nr. 0736.847.470 și vă recomandăm să studiați articolele de pe site-ul www.aplex.ro

Citește și: Șamponul cu ceapă: tot ce trebuie să știți

2 thoughts on “Dispozitivele Lyapko, beneficii pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *