Brioșe cu nuci și afine sălbatice
Ingrediente Brioșe cu nuci și afine sălbatice:
- 75 g făină
- 125 g fulgi de ovăz
- 1 linguriță de praf de copt
- 1 vârf de bicarbonat de sodiu
- 2 ouă
- 100 g zahăr brun
- 2 plicuri de zahăr vanilat
- 1 vârf de scorțișoară
- 6 linguri de ulei de nucă
- 6 linguri de ulei vegetal normal
- 250 g iaurt lichid
- 50 g nuci
- 150g afine
Mod de preparare Brioșe cu nuci și afine sălbatice:
- Într-un castron, amestecați făina, fulgii de ovăz, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
- Într-un al doilea castron, amestecați ouăle, zahărul, zahărul vanilat, scorțișoara, uleiul de nucă, uleiul și iaurtul.
- Puneți conținutul vasului 2 în vasul 1, adăugați nucile zdrobite și afinele. Se omogenizează ușor fără a amesteca prea mult. Aluatul abia trebuie amestecat.
- Se toarnă aluatul în formele de brioșe.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C, timp de aproximativ 30 de minute.
- Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră.
Sursa foto: topsante.com
Citește și: Fitness bine făcut
One thought on “Brioșe cu nuci și afine sălbatice”