Brioșe cu nuci și afine sălbatice

Brioșe cu nuci și afine sălbatice

Ingrediente Brioșe cu nuci și afine sălbatice:

  • 75 g făină
  • 125 g fulgi de ovăz
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 1 vârf de bicarbonat de sodiu
  • 2 ouă
  • 100 g zahăr brun
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 1 vârf de scorțișoară
  • 6 linguri de ulei de nucă
  • 6 linguri de ulei vegetal normal
  • 250 g iaurt lichid
  • 50 g nuci
  • 150g afine

Mod de preparare Brioșe cu nuci și afine sălbatice:

  • Într-un castron, amestecați făina, fulgii de ovăz, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
  • Într-un al doilea castron, amestecați ouăle, zahărul, zahărul vanilat, scorțișoara, uleiul de nucă, uleiul și iaurtul.
  • Puneți conținutul vasului 2 în vasul 1, adăugați nucile zdrobite și afinele. Se omogenizează ușor fără a amesteca prea mult. Aluatul abia trebuie amestecat.
  • Se toarnă aluatul în formele de brioșe.
  • Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C, timp de aproximativ 30 de minute.
  • Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră.

Sursa foto: topsante.com

Citește și: Fitness bine făcut

One thought on “Brioșe cu nuci și afine sălbatice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *