Bomboane cu fulgi de ovăz

Bomboane cu fulgi de ovăz

Fulgi de ovaz – un aliment complet, cu proteine și minerale (magneziu, zinc, fier și calciu). De asemenea, compoziția sa evidențiază prezența vitaminelor B (cum ar fi B1 și B2) și vitamina E. De asemenea, conține carbohidrați, care furnizează șase dintre cei opt aminoacizi esențiali.

Ingrediente Bomboane cu fulgi de ovăz

Cu această rețetă poti face 15 bomboane de ciocolată si fulgi de ovăz.

  •     500 g ovăz laminat (2 căni).
  •     5 linguri de dulce de leche (caramel)(75 g).
  •    6 linguri de cacao cu zahăr (90 g).
  •     3 sau 4 linguri de lapte (45 sau 60 ml).
  •     ½ cană de unt (125 g).
  •     1 cană de nucă de cocos rasă (250 g sau după gust)

Pregătirea

    Pune ovăzul intr-un castron mare. Apoi puneți laptele, cacao, lingurile de dulce de leche și la final untul. Se amestecă bine toate ingredientele cu o lingură sau o spatulă de lemn.

    Când este deja integrat, faceți biluțe cu mâinile și treceți-le prin nucă de cocos, apoi puneți-le la frigider pentru 20 sau 30 de minute și gata.

Sursa: mejorconsalud.as.com

Citeşte şi: 5 remedii naturale prin care scazi tensiunea arterială

One thought on “Bomboane cu fulgi de ovăz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *