Ardei umpluți cu brânză de capră
Ardei umpluți cu brânză de capră este o rețetă simplă și rapidă plină de vitamina C și antioxidanți.
Ingrediente pentru 4 persoane
16 ardei de diferite culori (galben, portocaliu, roșu, verde), ceapă verde, câteva crenguțe de cimbru și pătrunjel, 400 g de brânză de capră, sare, piper.
Pregătirea rețetei
- Tăiați ardeii în jumătate. Scoateți semințele și părțile albe.
- Curățați, tocați ceapa verde.
- Tocați crenguțele de cimbru.
- Se spalați, uscați, tocați arpagicul și pătrunjelul.
- Amestecați ceapa, cimbru, arpagic și pătrunjel cu brânza de capră. Puneți sare si piper.
- Umpleți cu brânză de capră. Coaceți la 180 ° C timp de aproximativ 30 până la 35 de minute.
Sursa foto: santemagazine.fr
Citește și: Vitamina B8, surse naturale