Ardei umpluți cu brânză de capră

Ardei umpluți cu brânză de capră

Vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă plină de vitamina C și antioxidanți.

Ingrediente pentru 4 persoane

16 ardei de diferite culori (galben, portocaliu, roșu, verde), ceapă verde, câteva crenguțe de cimbru și pătrunjel, 400 g de brânză de capră, sare, piper.

Pregătirea rețetei

  • Tăiați ardeii în jumătate. Scoateți semințele și părțile albe.
  • Curățați, tocați ceapa verde.
  • Tocați crenguțele de cimbru.
  • Se spalați, uscați, tocați arpagicul și pătrunjelul.
  • Amestecați ceapa, cimbru, arpagic și pătrunjel cu brânza de capră. Puneți sare si piper.
  • Umpleți cu brânză de capră. Coaceți la 180 ° C timp de aproximativ 30 până la 35 de minute.

Sursa foto: santemagazine.fr

Citește și: Vitamina B8, surse naturale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *