Pulpe de pui shaworma express
Ingrediente
675 g de pulpe superioare de pui dezosate, curăţate de piele şi tăiate fâşii, 2 cepe tăiate fin, 3 căţei de usturoi mărunţiţi, 30 ml de suc de lămâie, 30 ml de ulei de măsline, 2,5 mg de scorţişoară măcinată, 2,5 mg de ardei iute măcinat, 2,5 mg de sare.
Garnitură
250 ml (o ceaşcă ) de humus, 12 roşii cherry tăiate în două, 2 fructe de avocado tăiate bucăţi, 10 mg de seminţe de susan prăjite, 4 bucăţi de pită.
Mod de preparare shaworma pulpe de pui
Se amestecă într-un bol toate ingredientele şi se lasă la macerat 5 minute. Într-o tigaie mare antiadezivă, la foc mare, se rumenesc pulpele de pui timp de 10 minute sau până capătă o nuanţă aurie.
Pulpe de pui shaworma express se poate servi cu humus şi legume, pe care se presară seminţele de susan.
Foto: voyages-papillaires.com
Citeşte şi: Cum folosim cătina albă?
One thought on “Pulpe de pui shaworma express”
Comments are closed.