Muşchiuleţ de porc cu pătrunjel și slănină
Doreşti să-ţi prepare singur un muşchiuleţ de porc? Iată o reţetă simplă:
Ingrediente muşchiuleţ de porc:
un muşchiuleţ de porc (500 g), 12 felii subţiri de şuncă, un buchet mare de pătrunjel, doi căţei de usturoi, 2 linguri de ulei de măsline, o linguriţă de muştar.
Mod de preparare: Călim puţin usturoiul şi îl scurgem de ulei. De asemenea, tocăm mărunt pătrunjelul. Ȋntr-un bol amestecăm usturoiul, pătrunjelul şi muştarul. Tăiem muşchiuleţul în două, pe lungime şi punem în el amestecul obţinut. Ȋmpachetăm muşchiul cu feliile de şuncă şi îl legăm cu sfoară de bucătărie.
Încingem uleiul într-o tigaie şi prăjim bine muşciuleţul pe toate părţile. Turnăm 2-3 căni de apă şi lăsăm la fiert 20 de minute. Oprim aragazul şi mai lăsăm muşchiul în tigaie 5 minute. Se poate servi cu legume pe aburi. Poftă bună!
Sursa foto: elle.fr
Citeşte şi: Cum folosim busuiocul în bucătărie
2 thoughts on “Muşchiuleţ de porc cu pătrunjel și slănină”
Comments are closed.