Terapia cu aer rece: CryoAir la Work Tape Medical

Terapia cu aer rece: CryoAir la Work Tape Medical

Terapia cu aer rece s-a inspirat din vechea metodă a băilor cu gheață, pe care a combinat-o cu tehnologia de ultimă generație. Astfel FRIGUL este folosit mai eficient și cu mai multe benficii. În timpul unei sesiuni de crioterapie, FRIGUL pătrunde suficient de adânc pentru a accelera recuperarea musculară, dar nu atât de adânc, încât să provoace daune.

Pentru terapia locală cu aer rece au fost dezvoltate noi dispozitive sigure și ușor de utilizat, aşa cum este şi CryoAir, noua achiziţie de la centrul nostru de recuperare.

În terapia cu aer rece, un flux de aer dozat exact este suflat direct pe piele folosind un furtun de tratament.

Prin aceasta, corpul este privat de căldură. Prin pierderea de căldură locală, terapia cu aer rece ameliorează durerea și reduce umflarea.

Aparatul poate fi utilizat în domeniul sportului, pentru tratamentul bolilor reumatice și pentru răcirea suprafeței pielii în timpul tratamentelor cu laser. Aplicarea locală a frigului in terapia cu aer rece are, de asemenea, efect de reducere a tonusului muscular.

Diferitele sisteme generează aer rece, având un debit de aer reglabil până la 1500 l / min. Dispozitivele răcesc aerul utilizat pentru terapie până la -32 ° C până la -60 ° C și aruncă aerul răcit prin furtunul de tratament de pe corp către zonele care urmează să fie tratate.

Efecte terapeutice:

  • Analgezie pronunțată
  • Efect antiinflamator
  • Îmbunătățirea unghiului de mișcare
  • Scăderea tonusului muscular
  • Boli reumatice
  • Dureri de spate
  • Dermatita atopica
  • Leziuni sportive

Beneficiile tratamentului sunt vizibile și la exterior: stimularea imunității și a metabolismului, reducerea durerilor și a inflamațiilor, reducerea timpului de recuperare musculară cu 50%, reducerea semnelor de îmbătrânire, piele fermă, fără celulită și fină, reducerea porilor. Cum e posibil? Aerul rece determină creșterea producției de colagen, acea proteină care previne îmbătânirea pielii.

Crioterapia locală CryoAir în comparație cu aplicarea de gheață este nedureroasă, mult mai rapidă, cu efect mai profund și este recomandată durerilor reumatice – recele produs fiind unul uscat și nu umed, ca în cazul aplicării directe a gheții, care este contraindicată în afecțiunile reumatice.

Pentru programări sunaţi la 0758.959.677 sau completaţi formularul online la:

www.worktape.ro/programari

Citeşte şi: Elongații cu Diatermie (Milli) și impulsuri TRAComputer

3 thoughts on “Terapia cu aer rece: CryoAir la Work Tape Medical

Comments are closed.