Antricot de vită la cuptor
Ingrediente antricot de vită la cuptor:
1 kg antricot de vită, dezosat, 1 lămâie, 1 ceapă, 2-3 căței de usturoi, cimbru, sare, piper.
Mod de preparare :
Tăiem carnea file şi o legăm ca în imagine.
Tocăm ceapa mărunt, zdrobim usturoiul şi amestecăm cu zeama de la lămâie, sare şi piper. În acest baiţ vom ţine carnea timp de 12-24 de ore.
Punem carnea legată şi marinată într-o tavă la cuptor. În tavă aăugăm (opţional) şi câteva roşii, bucăţi de morcov, ciuperci.
Când este gata carnea, se poate servi pe un pat de piure în care am pus şi puţin turmeric pentru culoare.
Foto: pixabay.com
Citeşte şi: Pui cu bere
One thought on “Antricot de vită la cuptor”
Comments are closed.