Urzici cu usturoi şi leuştean

Urzici cu usturoi şi leuştean

Ingrediente: 1 kg de urzici, ulei, 2 linguri de făină, 2-3 căţei de usturoi, leuştean, sare, piper

Mod de preparare: Într-o tigaie încingem uleiul, adăugăm făina şi amestecăm. Urzicile, spălate bine în prealabil si fierte, le scurgem şi le tocăm mărunt, le adăugăm în tigaie cu o cană din apa în care au fiert. Tocăm mărunt busturoiul, îl zdrobim şi îl punem peste. După gust, adăugăm sare, piper şi leuştean.

Opţional: usturoiul poate fi înlocuit cu hrean.

Sursa foto: doctissimo.fr

Citeşte şi: Trifoiul roşu, beneficii pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *