Salată cu pui și quinoa

Salată cu pui și quinoa

diana-porumb-nutritionist

Diana Porumb, nutriţionist

Ingrediente Salată cu pui și quinoa:

piept de pui sau de curcan, quinoa fiartă – 2 linguri, salată / spanac / rucola, avocado,
roșie, suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă, usturoi, rozmarin

Mod de preparare:

  • 1. Pieptul de pui sau de curcan se condimentează (sare, piper, boia, coriandru, usturoi, boabe de muștar, etc.) și se leagă cu ață alimentară.
  • 2. Se unge cu ulei și se așează în tavă. Se adaugă un deget de apă și se acoperă cu folie.
  • 3. Se ține în cuptor cam 60 de minute la 160-180 de grade, timp în care se completează cu apă dacă este cazul.

https://www.dianporumb.com

Citeşte şi: Tartă cu fructe de pădure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *