Tăieţei chinezeşti cu legume şi tofu
Ingrediente tăieţei chinezeşti:
1 ardei gras, 2-3 roşii, 2-3 cartofi, 3-4 cepe, tofu, sos de soia, unt zahăr, sare, busuioc sau alte plante aromatice.
Mod de preparare tăieţei chinezeşti:
Facem un soté din ceapă mărunţită şi bucăţi de ardei gras. Se adaugă un pic de zahăr pentru caramelizare. Punem cartofii tăiaţi în lamele fine şi roşiile tăiate bucăţele. Se poate adăuga puţină apă în funcţie de consistenţa compoziţiei. În paralel se fierb tăieţeii chinezeşti, peste care se adaugă sos de soia, busuioc şi sare după gust. După fierbere, se scurg de apă şi se amestecă cu soteul de legume. Într-o altă tigaie, undim puţin bucăţile de tofu, după care se scot şi se amestecă cu tăieţeii. Poftă bună!
Foto: voyages-papillaires.com
Citeşte şi: Socca la cuptor
One thought on “Tăieţei chinezeşti cu legume şi tofu”
Comments are closed.