Tarta cu brânză, nuci şi spanac

Tarta cu brânză, nuci şi spanac

Pentru tarta cu brânză, nuci şi spanac avem nevoie de ingredientele:

aluat pentru tartă, un kg de spanac, 300 g telemea, 3 ouă, 100 ml lapte 100 ml smântână, un pumn de miez de nucă.

Mod de preparare tarta cu brânză:

Spanacul se spală foarte bine şi se pune cinci minute în apă clocotită. Se scurge, apoi se taie nu foarte mărunt. Aluatul se introduce în forma de copt şi se găureşte din loc în loc cu o furculiţa. Ouăle se bat bine şi se amestecă apoi cu lapte şi smântână, se adaugă spanacul, miezul de nucă şi brânza tăiată cuburi. Se umple forma cu acest amestec şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Sursa foto: pixabay.com

Citeşte şi Friptură din pulpă de vită la cuptor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *