Elongații cu Diatermie (Milli) și impulsuri TRAComputer – unic în Botoșani

Elongații cu Diatermie (Milli) și impulsuri TRAComputer – unic în Botoșani

Recent am achiziționat un sistem pe care l-am visat de mult timp pentru centrul WorkTape Medical. Sistemul de Elongații cu Diatermie (Milli) și impulsuri TRAComputer, unic in Botoșani și al doilea din România.

Acesta este îmbunătățit cu 60 de programe cu diverse secvențe de elongație, iar pe lângă acestea se pot efectua setări individuale de terapie, introducând greutatea pacientului și frecvența pulsului de pe tastatura de control.

Printre cele mai cunoscute afecțiuni pe care TRAComputer le poate trata sunt:

• herniile de disc;

• cifozele;

• scoliozele.

Efectele terapeutice ale elongației la nivelul coloanei vertebrale și a țesutului înconjurator sunt recunoscute. Reducerea presiunii asupra orificiilor intervertebrale (FIV) ameliorează discurile intervertebrale și calmează nervii iritați. Metodele convenționale se bazează în principal pe forțele de elongație pe planul vertical, care, în combinație cu stresul fizic puternic aplicat pacientului, poate provoca tensiune musculară psihogenă și stază sanguină. Elongația orizontală oferă pacienților o alternativa de tratament plăcută, care permite măsurarea exactă și tratamentul cu elongație intermitentă, prin impulsuri sau dinamic.

Folosind TRAComputer, elongația este aplicată pe planul orizontal, în timp ce măsurarea exactă este posibilă datorită aplicării elongației intermitente, cu impulsuri, care reduce durerea.

Pentru programări sunaţi la 0758.959.677 sau completaţi formularul online la:

www.worktape.ro/programari

Autor: Mihai Venedict, fizioterapeut & manager WorkTape Medical

Citeşte şi Cum să dormim corect

One thought on “Elongații cu Diatermie (Milli) și impulsuri TRAComputer – unic în Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *