Turn de ciocolată cu friscă şi căpşuni
Ingrediente : 200 g de ciocolată neagră, 200 ml friscă lichidă, 200 g căpşuni, zahăr pudră, pentru decor.
Mod de preparare:
Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. O turnăm apoi in strat subtire pe o tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt. Se întinde cu o spatulă într-un strat nu mai gros de 2 milimetri. Se decupează cu un cuţit în dreptunghiuri sau cu o formă rotundă de metal. Se dă tava la rece pentru 30 de minute. Se bate frişca. Aveţi grijă să fie foarte rece.
Se aşează cu delicateţe straturi de ciocolată întărită cu frişcă şi fructe tăiate mărunt. Se presară cu zahăr pudră şi se servesc imediat.
Sursa foto: http://www.retetepractice.ro
Citeşte şi: Tartă de mere cu caramel