Iepure în vin roşu
Ingrediente pentru Iepure în vin roşu:
1 iepure tăiat în bucăți, 2 morcovi, 2 cepe mici, 1 cățel de usturoi, o crenguță de cimbru, o lingură de ulei, 20 ml vin roșu, 15 ml supă cremă de pui, pătrunjel, sare, piper
Mod de preparare Iepure în vin roşu:
Curățați și tocați ceapa și usturoiul. Curățați morcovii, clătiți-i și tăiați-i felii. Încălziţi uleiul într-o caserolă și rumeniţi ceapa. Adăugați bucățile de iepure și rumeniți-le pe toate părțile.
Amestecaţi usturoiul, morcovii și cimbrul, apoi turnaţi vinul și supa. Puneţi sare și piper, după gust. Acoperiţi și lăsaţi la fiert timp de aproximativ 40 de minute. Presăraţi pătrunjel tocat mărunt și serveșţi cald.
Sursa foto: jardin-des-gourmands.com
Citeşte şi: Strugurii, 9 beneficii de toamnă
One thought on “Iepure în vin roşu”