Sparge tăcerea

Sparge tăcerea

Autor: Monahia Siluana Vlad

Sparge tăcerea este un loc de întâlnire creat pentru cei care nu-și mai puteau păstra durerea în tainele întunecate ale inimii și doreau să-i dea glas în fața altei inimi.

Durerea unei suferințe formate din frică, rușine, vinovăție și uluire, dacă nu este trăită cu Dumnezeu și așa cum ne învață El, intră într-o memorie acuzatoare pe care nimic n-o va putea reduce la tăcere.

Deși negată și îngropată în uitare, nu va dispărea, ci va striga cu putere atât prin bolile trupului, cât și prin cele ale sufletului ca: frică, dispreț de sine, violență față de propria persoană sau de aproapele, refuzul dreptului la bucurie prin alegerea unei viețuiri în patimi și păcate mascate de tot felul de „întâmplări nefericite”, „ghinioane”…

Unindu-ne cu Dumnezeu și mărturisind Lui felul în care „ne-am scris” și ne-am trăit „povestea vieții” fără El, vom ajunge să ne descoperim adevărata poveste a vieții noastre, așa cum este ea păstrată în „memoria Lui plină de iubire”. Și așa, oricât de tragică sau dureroasă, sau rușinoasă ar fi fost ea, va deveni povestea mântuirii noastre.

Pentru detalii și comenzi „Sparge tăcerea” :

Telefon: 0724 550 463 Email: comenzi@edituradoxologia.ro

www.edituradoxologia.ro

Citeşte şi: Modele pentru biserica de acasă

One thought on “Sparge tăcerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *