Timpul și nădejdea

Timpul și nădejdea
Timpul și nădejdea. Cum să-ți recâștigi prezentul în credință și în viață

Nicole M. Roccas
Traducere: Ioan-Lucian Radu, Stela Anca Radu

Lipsa de activitate, apatia, neliniștea, amânarea, tristețea… Acestea sunt simptomele unei boli sufletești foarte apăsătoare, pe care teologii creștini timpurii au numit-o deznădejde (akedia).

Cunoscută încă din vechime, deznădejdea cunoaște o înflorire foarte mare în cultura de astăzi, în care domină anxietatea și distragerile cauzate de tehnologia digitală.

Deși trăim într-o lume în care stilul de viață s-a îmbunătățit considerabil, tehnologiile pe care le-am creat pentru a ne face viața mai comodă ne-au făcut să ne îndepărtăm din ce în ce mai mult unii de alții, simțindu-ne din ce în ce mai singuri și mai triști.

Autoarea realizează o sinteză profundă a învățăturilor creștine antice pentru combaterea deznădejdii, pe care o combină cu sfaturile științelor moderne, oferind celui cuprins de această stare o metodă foarte eficientă de a ieși din ea.

Această carte se adresează oricărui om care are stări de tristețe, anxietate, deznădejde și dorește să le înțeleagă și să știe cum să se lupte cu ele. 

Pentru detalii și comenzi:

Telefon: 0724 550 463 Email: comenzi@edituradoxologia.ro

www.edituradoxologia.ro

Citeşte şi: Sparge tăcerea

2 thoughts on “Timpul și nădejdea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *