5 sfaturi pentru a-ți proteja pielea de frig

5 sfaturi pentru a-ți proteja pielea de frig

Pielea ta este expusă mai mult în perioadele când este frig. Temperaturile scăzute, vântul, ploaia sau zăpada sunt factori care influențează sănătatea pielii… Schimbă-ți obiceiurile pentru a avea un ten frumos pe tot parcursul iernii.

PROTEJEZĂ-ȚI BUZELE DE FRIG!

Pielea lor subțire, lipsită de glande sebacee, nu rezistă la vânt și frig. Un balsam îmbogățit cu unt vegetal (bumbac, shea) se aplică cu generozitate pe tot parcursul zilei și seara înainte de culcare.

APLICĂ UN PRODUS DE PROTECȚIE PENTRU TEN

Jucăm efectul de o mie de frunze, ca un spărgător de vânt plasat pe piele. Suprapunem ser hidratant și cremă de zi, apoi adăugăm o cremă îmbogățită cu ingrediente active hidratante și protectoare, uneori cu filtru UV. Acestea acționează ca scuturi împotriva agresiunii externe, iar tenul este uniform.

ATENȚIE LA PRODUSELE DE MACHIAJ

Pe ochi și obraji preferăm texturi uleioase, mult mai confortabile și mai puțin de uscare decât pulberile. Ele au un finisaj mătăsos și ultra luminos, foarte potrivit pentru lumina scăzută a iernii.

REMINERALIZARE PENTRU CORPUL TĂU

Sub efectul stresului și al unei diete dezechilibrate, organismul se acidifică. Un echilibru alcalin poate fi găsit prin scufundări 3 nopți la rând într-o baie îmbogățită cu sare Epsom bogată în magneziu (2 căni de sare pentru o imersiune de 15 minute). Ieșim relaxați, iar corpul s-a umplut cu minerale. Celulele noastre evoluează într-un ecosistem sănătos, iar pielea noastră este mai bine hidratată.

MĂNÂNCĂ VERDE

O dietă „piele frumoasă” este adoptată dimineața, constând din 50% legume verzi cu frunze (bogate în magneziu și potasiu) și 50% fructe de sezon. Se adaugă semințe de in, bogate în medicamente antiinflamatoare omega 3, perfecte pentru pielea sensibilă. Aceste semințe contribuie, de asemenea, la buna funcționare a intestinelor, un factor necesar pentru afișarea unui ten frumos. Sursa: topsante.com

Citește și: Pătrunjelul și proprietățile sale medicinale

2 thoughts on “5 sfaturi pentru a-ți proteja pielea de frig

Comments are closed.