Maladia ideologiei şi terapia Adevărului

Maladia ideologiei şi terapia Adevărului

O nouă apariţie editorială la Horeb: „Maladia ideologiei şi terapia Adevărului”, semnată de Părintele Episcop Ignatie al Huşilor

Lucrarea însumează mai multe luări de poziție, apărute, în mediul online, pe parcursul anilor 2018-2020. Au fost scrise contextual, ca răspuns la diferite provocări ale ideologiei marxismului cultural, care, când sub masca falsei toleranțe, când sub masca „salvatorului de serviciu”, care vrea „binele” celorlalţi prin apelul viclean la diversitate, insinuează faptul că singura opțiune „viabilă” a prezentului ar fi „omul nou”, despuiat de „corsetul” tradiţiei, ordinii şi autorităţii spirituale. Adică, o reînviere şi reinventare a vechilor ideologii totalitare şi atee.

Cartea „Maladia ideologiei şi terapia Adevărului” se dorește a fi un manifest al firescului din noi, o invitație la prudenţă, la moderaţie şi la libertatea unei vieți trăite ca dar al lui Dumnezeu şi bucurie pentru semenii noştri, precum şi un semnal de alarmă asupra faptului că am intrat în epoca demonetizarii valorilor înalte ale adevărului despre Dumnezeu şi om.

Volumul va putea fi achiziţionat, în curând, din magazinele de profil şi de la pangarele bisericilor din eparhie.

Toate fondurile obţinute din vânzarea acestei cărţi vor fi folosite pentru susținerea activităților social-caritative ale Episcopiei Hușilor.

Relații suplimentare pe episcopiahusilor.ro

Citește și: Mănăstirea Horăicioara

2 thoughts on “Maladia ideologiei şi terapia Adevărului

Comments are closed.