Părintele Sofian Boghiu — părtășia în duh a unei moșteniri

Părintele Sofian Boghiu — părtășia în duh a unei moșteniri

Părintele Sofian Boghiu, numit și „Apostolul Bucureștilor”, este unul dintre bătrânii duhovnicești cu care Dumnezeu a binecuvântat Biserica noastră română, și nu numai.


Ca luminător și păstor de suflete, Părintele Sofian Boghiu a avut o deosebită înrâurire asupra semenilor săi. Lucrarea de față poate fi o mărturie în acest sens. Ucenici și parte din cei ce l-au cunoscut îndeaproape ne împărtășesc nu doar aspecte ce țin de viața sa comună, omenească, ci mai cu seamă adâncuri ale unei „biografii spirituale” surprinse în urma întâlnirii foarte sensibile dintre sufletul Avvei Sofian și al celor care au primit să dea mărturie despre aceasta în cadrul Colocviului Internațional „Întâlnirea cu Duhovnicul” (Iași, 2018).

Prin intermediul acestor martori ai vieții celei după Dumnezeu a Părintelui Sofian suntem introduși măcar în parte într-o cultură și moștenire duhovnicească menită să ne hrănească și să ne ofere încredințări sfinte pe calea frumoasă și anevoioasă ce duce spre împărăția lui Dumnezeu.

Cartea Părintele Sofian Boghiu — părtășia în duh a unei moșteniri poate fi comandată pe site-ul editurii Doxologia. Click aici!

Citește și: Timpul și spațiul simfonic

One thought on “Părintele Sofian Boghiu — părtășia în duh a unei moșteniri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *