Ortodoxia, antidot al sufletului întristat

Ortodoxia, antidot al sufletului întristat

Ortodoxia, antidot al sufletului întristat. Mângâiere în vremuri tulburiPărintele Visarion Alexa

„Mulți dintre tinerii de azi trăiesc într-o lume a comunicării, se spune, în care tehnologia ar trebui să îi apropie de oameni, să-i facă să se simtă mai puțin singuri, să fie mai ușor înțeleși. Și totuși, butoanele pe care tastăm nu ne fac să ne simțim ascultați… Cu toții avem nevoie de căldura privirii îndreptate cu interes asupra noastră, de o voce calmă care să ne răspundă înțelept, de o mână întinsă real, nu virtual, la nevoie, de un sfat rupt din suflet, o îmbărbătare, o îmbrățișare la momentul potrivit.

Părintele Visarion Alexa e răspunsul la aceste nevoi ale tinerilor, de ani buni, și ei vin către el, pentru că simt că găsesc un balsam pentru suflet acolo. De aici s-a născut și nevoia acestei cărți, care să pună în cuvinte mângâierea, sprijinul, îndemnul către mai bine.

Sunt rânduri minunate și pentru tineri, dar în egala măsură de mare folos și pentru maturi. Le recomand cu toată inima!”

                          Andreea Marin, prezentatoare TV

Cartea Ortodoxia, antidot al sufletului întristat. Mângâiere în vremuri tulburi, de Pr. Visarion Alexa, poate fi comandată pe site-ul editurii Doxologia sau la 0724 550 463. Email: comenzi@edituradoxologia.ro

Citește și: Arta ca terapie în perioada pandemiei