Horoscop septembrie 2020

Horoscop septembrie 2020

Horoscop septembrie 2020

Berbec

În septembrie 2020 nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ar putea apărea fluctuații de energie ori de dispoziție, sau o nervozitate accentuată de frustrare. Per total, însă, ai toate șansele să găsești timp pentru activități recreative care îți refac energia fizică și psihică. Influența Soarelui, care tranzitează casa sănătății până la 22 septembrie, este benefică pentru toți Berbecii.

Taur

În prima jumătate a lunii, Venus formează aspecte tensionate cu Marte și cu Uranus, așa că este posibil să ai o perioadă mai zbuciumată, care să te afecteze emoțional, mai ales dacă ai de rezolvat probleme de familie sau în legătură cu spațiul de locuit. Nu este exclus să te confrunți cu stări de nervozitate accentuată ori de neliniște. Unii Tauri ar putea afla că o persoană apropiată, probabil un membru al familei, are probleme de sănătate, ceea ce îi afectează la nivel emoțional.

Gemeni

În ceea ce privește sănătatea, nu se întrevăd evenimente deosebite, în afară de stări de oboseală periodice, după perioadele de distracție, excese, nopți pierdute etc. Eastrolog.ro îți recomandă să îți rezervi timp suficient pentru odihnă, iar după 27 septembrie 2020, odată cu intrarea lui Mercur (guvernatorul Gemenilor) în casa sănătății, ar fi bine să te preocupi mai mult de sănătate, poate chiar să îți faci o tură de analize, preventiv, dacă nu ai mai făcut de multă vreme.

Rac

Pentru că Jupiter, planeta care guvernează casa muncii și a sănătății Racului, își reia mersul direct la 13 septembrie, simți că ai mai multă energie și, dacă ai anumite neliniști legate de starea de sănătate, acestea încep să se lămurească. Este foarte posibil ca veștile de la medici să fie optimiste și să afli că lucrurile stau mult mai bine decât ai crezut în ultimele patru luni. Familia îți poate fi un real ajutor, și emoțional, și financiar, mai ales după 22 septembrie.

 Leu

Pe tot parcursul lunii, eastrolog.ro te sfătuiește să acorzi atenție sănătății și să eviți excesele și rețetele minune, de orice fel ar fi ele. Din cauza comodității tale proverbiale, riști să ajungi victima unor persoane rău intenționate care, gâdilându-ți vanitatea, îți pot vinde tot felul de produse care nu-ți folosesc la nimic – ba s-ar putea chiar să-ți dăuneze.

Fecioara

Soarele strălucește în Fecioară până la 22 septembrie 2020 și formează aspecte armonioase cu planetele din casa V a Fecioarei. Aceste aspecte te ajută să îți regăsești bucuria de a trăi, să lași trecutul în urmă și să pășești într-o etapă nouă de viață. În perioada 8-16 septembrie este foarte posibil să aibă loc un eveniment care îți aduce liniște sufletească și îți redă încrederea în viitor. De exemplu, ar putea fi vorba despre o reconciliere cu cineva din familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *