Ghimbir în fiecare zi timp de o lună? Ce se întâmplă în corpul tău?

Ghimbir în fiecare zi timp de o lună? Ce se întâmplă în corpul tău?

Ai de gând să mănânci ghimbir în fiecare zi timp de o lună? Atunci nu te vom opri! Consumul zilnic de ghimbir are multe beneficii pentru sănătate.

Tăiați o bucată mare – aproximativ 1,5 centimetri – în bucăți mici și amestecați-o cu smoothie, ceai sau orice fel de mâncare. Vă întrebați ce face acest lucru corpului vostru? Vă vom explica:

Antiinflamator: inflamația în organism este redusă mai repede. Acest lucru se datorează efectului antiinflamator al ghimbirului.

Greața dispare: suferi adesea de greață dimineața? Punem pariu că daca vei manca zilnic acest aliment, greața va dispărea în curând. Sfat: în special femeile însărcinate și persoanele supuse chimioterapiei pot beneficia de acest lucru.

Reduce durerile musculare: Aveți dureri musculare sau dureri la nivelul membrelor? Consumul de ghimbir poate avea o influență bună asupra acestui lucru. Consumul zilnic va ușura treptat durerea.

Stimulează mișcările intestinului: consumul zilnic de ghimbir face mult bine pentru mișcările intestinului. Suferați în mod regulat de constipație? Atunci acest lucru vă poate ajuta.

Ameliorează durerea menstruală: aveți dureri constante în această perioadă a lunii? Atunci efectul consumului zilnic al acestui condiment este similar cu administrarea de medicamente pentru durere, care pot ajuta la ameliorarea durerii abdominale acute.

Citeşte şi: 10 motive pentru care ardeiul iute este sănătos

Scade colesterolul: consumul în fiecare zi timp de o lună poate ajuta la scăderea colesterolului „rău” din organism. Cantitatea de trigliceride din sânge este redusă de substanțele pe care acesta le contine.

Creşte sistemul imunitar: Proprietățile lui antiinflamatorii întăresc sistemul imunitar. Ați fost deja afectat de o răceală sau un virus? Atunci ghimbirul vă poate ajuta să vă recuperați mai repede.

Sursa: www.tips-and-tricks.co

One thought on “Ghimbir în fiecare zi timp de o lună? Ce se întâmplă în corpul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *