Gânduri de februarie

Gânduri de februarie

În general, februarie e capricios şi mizantrop. Are zile cu soare plăpând şi fără culoare, dar şi zile reci, cu fulgi răzleţi şi jucăuşi, dansând spre zări de porţelan.

Se prea poate să întrevezi primii fiori ai primăverii abia în aerul îmbujorat al amiezii, când raze timide de februarie învăluie firea ori într-o pală de vânt tremurat, cu mătase la butonieră. Sau într-un buchet discret parfumat, înnobilat cu pompoane sidefii, ce-aşteaptă s-ajungă la destinaţie, în trecere fiind în braţele unui domn cu mină festivă. Poate chiar şi-o gâză uitată în hibernare, ce a rămas accidental într-o vitrină expusă la soare, aduce un aer de primăvară, când tresare din visare şi face tapaj pentru siesta-i întreruptă.

E februarie şi înc-o filă de calendar se desprinde şi în redacţia Branché. Se împlinesc o sută de apariţii de sub tipar, cu miros proaspăt de cerneală şi dor de lectură…Dor de scris şi gânduri despre suflet, note de umor sau aromă de bucate izbândite, sfaturi despre sănătate şi savoir vivre. La mulţi ani, Branché! (Foto: pixabay.com)

Maria Luisa Țuculeanu

Te-ar putea interesa și: Cum să învingi frica de eșec?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *