Friptură Rosand

Friptură Rosand

Ingrediente friptură Rosand:

750 g de pulpă de vită, 50 g de grăsime, 2 roşii, 2 căţei de usturoi, 1 ceapă, 100 g ciuperci, 1 pahar de vin roşu, sare, piper, enibahar, 150 g smântână.

Mod de preparare friptură Rosand:

Punem carnea cu grăsimea într-o tigaie, împreună cu ceapa tăiată mărunt. Pun sare şi piper după gust, adăugăm treptat puţină apă. Când s-a muiat carnea, punem roşiile decojite, usturoiul zdrobit, enibaharul şi ciupercile tăiate felii. Se adaugă vinul, apoi se dă friptura la cuptor. Înainte de servire, amestecăm sosul cu smântâna şi presărăm ceva verde (pătrunjel sau cimbru).

Foto: picjumbo.com

Citeşte şi: Pulpă de miel cu plante aromatice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *