Cum scăpăm de cearcăne?

Cum scăpăm de cearcăne?

Autor: Dr. Madeleine Nechifor

Cum scăpăm de cearcăne?

Majoritatea femeilor care au peste 30 ani se plâng de aspect obosit, culoare cenuşie sau vineţie sub ochi, cearcane, piele fără tonus, deshidratată, pierdere de volum sub formă de cearcăne. Toate acestea sunt cauzate de lipsa de odihnă, fumat, expunerea excesivă la soare, îngrijire incorectă şi cure de slăbire bruşte.

De ce apar cearcănele?

O dată cu trecerea anilor se produc modificări ale microcirculaţiei locale, deshidratare, pierderea acidului hialuronici, fibrelor de elastină şi colagen din ţesuturi, grăsimii subcutanate. Produsele cosmetice “minune“, costisitoare, fabricate de mărci renumite de obicei aduc beneficii minore, fără “reumplerea“ zonei.

Cum eliminăm cearcănele?

Ca şi în cazul buzelor, cea mai răspândită metodă este injectarea acizilor hialuronici de mare fineţe, de calitate înaltă  (pentru a evita orice efecte adverse locale), care se integrează foarte bine în ţesutul local. Procedura se realizeazǎ fără testare prealabilă, cu sau fără anestezie locală (cremă anestezică), cu acul foarte fin sau cu canula (evită echimozele ). Procedura durează aproximativ 20-30 de minute şi necesită atât o tehnică de fineţe. Recuperarea este imediată, iar rezultatele spectaculoase!

Recomandare

Acum, că am aflat cum scăpăm de cearcăne trebuie să avem în vedere şi următoarea recomandare: de evitat supracorecţia! Unele tipuri de acid hialuronic sunt mai hidrofile şi mai atrag apă în zilele următoare.

Pentru mai multe informaţii te invităm la clinica noastrǎ din incinta Policlinicii Industriale, str. Primăverii, nr. 4 sau să te programezi pentru o consultaţie la 0232.225.518

https://www.madeleine-nechifor.ro

Te-ar putea interesa şi: Consumaţi nuci şi seminţe hidratate!

2 thoughts on “Cum scăpăm de cearcăne?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *