Centrul Medical Nova Vita

Centrul Medical Nova Vita

Centrul Medical NOVA VITA și-a început activitatea medicală în luna iulie a anului 2008, înființând prima secție de îngrijiri paliative și terapii complementare din județul Mureș.

În luna octombrie 2008 se deschidea secția de recuperare medicală.

În urma investițiilor și extinderilor derulate în cursul anului 2009, își începe activitatea farmacia și laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 începe activitatea primei maternități private din județul Mureș și a secțiilor de chirurgie, cardiologie și radiologie intervențională.

In 2015 Nova Vita își extinde gama de servicii medicale prin deschiderea Centrului de  Imagistică, dotat cu aparatură medicală General Electric de ultimă generație, unele dintre cele mai performante din domeniul medical: RMN, CT, XRay, Ecograf.

În 2018 se achiziționează camera hiperbară monoloc, Perry Baromedical, model Sigma 36, cea mai avansată cameră hiperbară, singura de pe piață care suportă o presiune de 3 ATA (atmosfere absolute) cu oxigen 100% și ventilație continuă.

Astfel, Centrul Medical Nova Vita își consolidează poziția pe piața serviciilor medicale, devenind unul din cele mai mari spitale private din Transilvania, cu peste 150 de paturi.

Centrul Medical Nova Vita vizează acoperirea tuturor specialităților medico-chirurgicale pentru a putea susține abordarea multidisciplinară și condițiile de siguranță și confort, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical în exercitarea actului medical, ce vor echivala cu cele mai înalte standarde medicale europene.

Ne propunem să oferim servicii medicale de excelență atât pe plan medical, cât și în plan uman. Având deschidere maximă către identificarea nevoilor și a gradului de satisfacție a pacienților, Centrul Medical Nova Vita intenționează să transmită public ideea că vizita la medic nu presupune în mod automat starea de boală, ci trebuie să aibă și un caracter preventiv.

Valorile credinței noastre se numesc: profesionalism, dragoste față de semeni, atenție față de serviciile pe care le oferim și concentrare absolută asupra pacienților. Lor le-am dedicat și le vom dedica de fapt toate străduințele și realizările noastre.

https://www.nova-vita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *