Ceapă pe picioare, 4 mari beneficii

Ceapă pe picioare, 4 mari beneficii

Ai pus vreodată o ceapă tocată lângă tine pentru a preveni tusea? Dacă nu ați făcut-o, probabil că ați auzit de asta.

Întrucât găsim toate organele corpului reprezentate pe picioare, acestea trebuie răsfățate și punerea unei cepe pe talpă în fiecare seară ne poate aduce multe beneficii fizice, atât intern cât și extern.

1. La revedere infecții

Ceapa este un antibiotic natural. Când puneți felii de ceapă pe talpa piciorului, puteți ajunge în orice loc afectat de infecție. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este un substitut pentru antibiotice prescrise de medic, dar vă va ajuta să vă faceți tratamentul mai eficient și mai rapid.

2. Facilitează eliminarea toxinelor

Toxinele sunt reziduurile pe care le avem în sânge și ne afectează sănătatea atunci când se acumulează. Datorită acidului fosforic pe care îl conține, ceapa funcționează ca un magnet pentru substanțele toxice, astfel încât să le absoarbă. Deci, dacă faceți acest lucru în mod regulat, veți avea succes în îmbunătățirea stării de sănătate pe termen lung.

Citește mai multe articole de sănătate în Revista Branche. Click aici pe formatul PDF.

3. Hidratează corpul

Știați că 90% din compoziția cepei este apă? Dacă sunteți atent la punctele de acupunctură, energia electrică a meridianelor va lua toată apa de care are nevoie corpul nostru pentru a atinge nivelurile dorite. Dacă țineți cont de acest lucru, dormitul cu ceapă pe picioare este foarte recomandat persoanelor care au dificultăți în a bea apă în timpul zilei, fie la serviciu, fie din obișnuință.

4. Întărește sistemul imunitar

Ceapa este bogată în vitaminele E și C, care sunt esențiale pentru sistemul nostru imunitar. În plus, aceste vitamine sunt incredibil de antioxidante, ceea ce înseamnă că întârzie îmbătrânirea celulară. Astfel, veți aplica un tratament anti-îmbătrânire fără substanțe chimice artificiale.

Trucuri

Tăiați în felii ceapa și așezați-o pe talpa piciorului, unde sunt meridianele.

Puneți șosete ca să nu cadă peste noapte!

Pentru a elimina mirosul de caepă, vă recomandăm să alunecați un obiect din oțel inoxidabil peste picior. Oricât de uimitor pare, este o metodă sigură împotriva acelui miros enervant.

Citește și: Lumbago: 3 analgezice naturale pentru combaterea durerii

Dacă îl observi și în aer, prepară o infuzie de citrice și cuișoare. Pune-l pe noptieră sau pe o piesă de mobilier din dormitor și încetul cu încetul mirosul va dispărea.

Sursa: amelioretasante.com

2 thoughts on “Ceapă pe picioare, 4 mari beneficii

Comments are closed.