Carne de vită halal, sotată cu prune uscate și coriandru

Carne de vită halal, sotată cu prune uscate și coriandru

Ingrediente Carne de vită halal, sotată cu prune uscate și coriandru:

600 g carne de vită halal, 2 cepe roşii, 3 morcovi, 2 căţei de usturoi, 6 cepe galbene, 200 g prune uscate, 50 g de susan prăjit, coriandru proaspăt, ardei iut roşu, 1 broccoli, 3 linguri de sos de soia, 50 g ghimbir proaspăt, ulei de floarea soarelui

Mod de preparare Carne de vită halal, sotată cu prune uscate și coriandru:

Curățați și spălați morcovii, ceapa și usturoiul. Separați florile mici de broccoli.

Tocați ghimbirul, feliați ceapa, tăiați prunele și morcovii felii subțiri.

Tăiați carnea de vită în fâșii și dați-o deoparte la frigider.

Într-o tigaie, încălziți uleiul, adăugați usturoiul tocat și o parte din ardeiul iute (după gust), fără seminţe. Lăsați-l să se absoarbă câteva minute și apoi treceți printr-o sită pentru a păstra uleiul aromat.

Încălziți o tigaie cu uleiul aromat, apoi călăți rapid benzile de vită cu ghimbirul tocat și ceapa tocată. Scoateți carnea.

În aceeași tigaie, căliţi feliile de morcov, florile de broccoli și prunele în uleiul aromat rămas. Adăugați carnea de vită, sosul de soia și coriandru proaspăt, amestecați bine. Aranjați în farfurii adânci și presăraţi deasupra cu susan. Poftă bună!

Sursa: topsante.com

Citeşte şi: Postul, beneficiile pentru dietă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *