Calea ucenicului – trepte spre Lumină

Calea ucenicului – trepte spre Lumină

Calea ucenicului – trepte spre Lumină / Autor: Pr. Nicolai Boian

Părintele Nicolai Boian slujește în Ungheni, Republica Moldova și este foarte activ în mediul online, unde scrie îndeosebi pentru tineri. Este președintele Mișcării eparhiale „Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, Vieții și Familiei tradiționale”. Articolele sale cuprinse în Calea ucenicului sunt destinate mai multor categorii de cititori: tineri, studenți, familii, intelectuali, muncitori și tuturor celor care caută un cuvânt bun, fiind răspunsuri la necesitățile actuale ale oamenilor.

Articolele se regăsesc pe site-urile www.familiafericita.info și www.ucenic.info. Ultimul site este blogul său personal, pe care l-a creat din dorința de a vorbi cât mai multor oameni despre minunea credinței, despre frumusețea dragostei creștine și despre pronia înțeleaptă, continuă și binefăcătoare a lui Dumnezeu față de noi, oamenii.

„Doresc ca, în urma citirii articolelor mele, omul să înceapă a se ruga mai mult și calitativ Sfintei Treimi, Maicii Domnului și Sfinților, să participe activ și conștiincios la viața și Tainele Bisericii; să găsească mângâiere în viața de zi cu zi, motive de bucurie, putere, credință și nădejde pentru a depăși orice dificultate a vieții.” Pr. Nicolai Boian

Calea ucenicului – trepte spre Lumină poate fi comandată pe site-ul editurii Doxologia. Click aici!

Citește și: Postul înseamnă asumarea unui stil de viață

One thought on “Calea ucenicului – trepte spre Lumină

Comments are closed.