Bronzul şi alimentaţia

5. Peștele, asemenea majorităţii alimentelor provenite din mare, este bogat în Omega 3, un puternic reparator al țesuturilor care hidratează pielea în profunzime și îi redă elasticitatea, fapt ce contribuie la o bronzare uniformă. În consecinţǎ, ar trebui să mâncăm cât mai des ton, somon, scrumbie, hamsii, calcan, pește spadă și biban.
6. Fructele uscate (fistic, alune, nuci, semințe de floarea soarelui sau de dovleac) au un conținut bogat în vitamină B ce conferă elasticitate pielii. Sunt delicioase consumate împreună cu salate sau iaurturi degresate.
7. Proteinele, regeneratoare excelente ale țesuturilor, cu aport mare de nutrieți, nu trebuie evitate. Specialista le recomnandă pe cele care au un conținut înalt de aminoacizi: carne roșie, pește și ouă.
Vă dorim o vară frumoasă şi nu uitaţi bronzul şi alimentaţia îţi pot oferi o piele sănătoasă, de invidiat!
Bronzul şi alimentaţia Sursa foto: pixabay.com
Citeşte şi: Terapia cu aer rece: CryoAir la Work Tape Medical
3 thoughts on “Bronzul şi alimentaţia”