Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași

Noi ateliere DICE își așteaptă publicul, în zilele de 14, 15 și 16 septembrie 2021, la Palatul Culturii din Iași.

Complexul Muzeal Național „Moldova” propune publicului, în perioada 14 – 16 septembrie 2021, noi evenimente desfășurate la Palatul Culturii din Iași, în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ):

• Marți, 14 septembrie, de la ora 10.00, atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 15 lei).

• Miercuri, 15 septembrie, de la ora 14.00, atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”.

            Participanții vor vizita Expoziția „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică de pictat pe o suprafață ceramică în Sala de Educație Muzeală, în strânsă legătură cu informațiile primite în expoziție.

• Joi, 16 septembrie, de la ora 11.00, Atelier de țesut la gherghef, recomandat copiilor cu vârsta de peste 6+ ani (preț bilet: 20 lei)

            Participanții vor vizita Expoziția „Grindare, păretare, scoarțe. Povești țesute” din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică în sala de Educație Muzeală, după modelul celor văzute în expoziția sus-menționată.

            Prețul biletelor include toate materialele necesare. Numărul participanților este limitat, evenimentele desfășurându-se în condiții de siguranță sanitară, conform normelor impuse la data desfășurării atelierului.

            Programările se pot face la tel. 0232 275 979, interior 116, e-mail: ateliereledice@palatulculturii.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

www.palatulculturii.ro

Citește și: Părintele Sofian Boghiu — părtășia în duh a unei moșteniri

One thought on “Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *